Krimi i Netto

I går fandt jeg denne nye krimi af den danske krimiforfatter Sara Blædel i Netto:

Den kostede kun 90 kroner, så jeg stak den i tasken (altså efter jeg havde betalt.) Jeg er nemlig til krimier! Godt skrevne, underholdende, spændende krimier med en troværdig hovedperson. Er du til krimier, så giv endelig lyd – jeg er altid på udkig efter nye gode bud. Her få du mine tre bud på krimier, som har det hele:

 • Jussi Adler-Olsens serie fra Københavns Politigård med den livstrætte Carl Mørck i hovedrollen.
 • Jo Nesbøs serie med den lige så livstrætte politimand Harry Hole.
 • Selvfølgelig: Stieg Larssons trilogi med Lisbeth Salander og Michael Blomberg.
Hvilke krimier læser du?
Reklamer

8 thoughts on “Krimi i Netto”

 1. Hvis ikke du allerede har læst dem, skulle du prøve at læse Arne Dahls krimier. De er fantastiske! En slags kollektivromaner om en samling ganske særlige svenske polisar. Samfundskritiske, velskrevne og ret morsomme.

 2. Jeg er jo vild med Liza Marklunds bøger. De handler om en svensk feministisk journalist. I det hele taget kan jeg rigtig godt lide svenske krimier, også Arne Dahl og Henning Mankell. Og selvfølgelig Camilla Läckberg.
  Du skal også prøve en krimi fra Aabenraa “Sneglens hus” af Hans Schmidt Petersen. Jeg har lige afleveret Dødsenglen på biblioteket i dag og “kom til” at låne en ny krimi med hjem, selvom jeg ikke har tid, skal holde konfirmation på fredag.. Det er en islandsk krimiforfatter, som hedder Arnaldu Indridason, og hvor jeg har læst flere af hans bøger.

 3. Jeg er fuldstændig Camilla Läckberg – junkie.. Kan slet ikke få nok af hendes krimier! (Synes faktisk også hendes bøger er så meget andet og mere end krimi..) Egentlig pudsigt for normalt bryder jeg mig faktisk ikke specielt om krimigenren. Lige bortset fra Stieg Larssons trilogi (og jo altså Läckberg), som jo er must-read, har jeg faktisk ikke læst krimier siden de meget gamle dage, hvor jeg læste Alfred Hitchkocks krimier om de tre detektiver.. 🙂

 4. Svenske krimier hitter! Jeg har også læst alle Marklunds og Läckbergs krimier. En krimi fra Aabenraa – fantastisk – synes også folk er så underlige dernede;-) Den islandske krimiforfatter du nævner, Dorte, er også ret så populær. Jeg har ikke læst noget af ham, men du meget gerne melde tilbage, om det er godt. Jeg er spændt på dødsenglen, for af og til kunne hendes første krimier virke lidt ‘tamme’, men jeg synes de bliver bedre og bedre.
  God dag til jer!

 5. Jeg fik tilsendt denne anbefaling (se link forneden) fra eLounge i dag og tænkte, at jeg passende kunne sende den videre hertil.
  Jeg har altså ikke selv læst noget af disse krimiforfattere, men jeg overvejer det da på trods af, at det bringer mig i fare for at falde i endnu en krimifælde.. 😉
  God miniferie herfra – hvis man holder den slags som freelance.
  Knus
  http://www.anp.se/newsletter.asp?sqid=1193620&sid=484550437349435F4171434A5D43

  1. Jaaahhh, ved ikke lige med bededagsferie – er jo trods alt freelancer 24-7! Super link, Malene! Tak for det – og så så billige krimier! Det kan vi lide. Har faktisk en Åsa Larson stående – kunne være jeg skulle kaste mig over den!
   God bededagsferie!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s