Vind vind vind!!! Gave til dig!

Kære læser.

Det er blevet foreslået af to dejlige damer, at Erling Jepsens nye roman “Hovedløs sommer” er månedens bog i juni, og forlaget People’s Press har været så søde at sponsorere et eksemplar til os, som du kan vinde! Det eneste, du skal gøre, er at lægge en kommentar, og så er du med i lodtrækningen, som finder sted på onsdag. Det er da let og hurtigt! For et stykke tid siden var vi jo nogle her fra bloggen, som var inde og høre Erling læse op fra den, og vi ville have mere! (Af bogen – that is!). Se her. Jeg glæder mig til, at vi skal læse den sammen i juni.

I dag er det lørdag, og vejret skulle ikke blive alt for godt, så smut for eksempel på biblioteket, læs et dameblad mens ungerne leger og og lån de gode bøger og hyg med puder, kakao, snøfler (!) og fængslende fortællinger. For eksempel Anne B. Ragdes bestsellertrilogi om tre højst forskellige brødre, deres familier og skæbner, der flettes sammen, da de mødes for at tage afsked med deres mor. Her er alt fra latter til gråd, ensomhed, kærlighed, barn-forældreforhold, homoseksualitet, historie og meget mere.

Rigtig god lørdag – og tak fordi du er med!

Reklamer

11 thoughts on “Vind vind vind!!! Gave til dig!”

  1. Det er altså skønt med dette hersens ‘månedens bog’ og selve konceptet med at kunne diskutere den læste litteratur er ganske enkelt fremragende;)!

  2. Den nye bog lyder spændende- hvis den er bare halvt så god som den anden, vil jeg glæde mig til at læse den!

  3. Glad for at du lytter til dine dejlige damer 🙂 Vil glæde mig meget til at læse Erling Jepsen’s nye sammen med jer!

    Og tilslutter mig Ragde-trilogien! Hvis I ikke allerede har læst den, har I virkelig noget til gode. Jeg elsker Erlend og Krumme ❤

    1. Jeg elsker også Erlend og Krumme! Elsker når han sysler med Swarowski-krystallerne;-) Og elsker den måde han indtager gården på med rengøring og blomster og fine glas!

  4. Jeg smider gerne en kommentar – og da endnu hellere, når der er en konkurrence om at vinde en bog! Og så er Erling Jepsen jo “en af vor egne”, nemlig en “ægte” sønderjyde! 🙂 God lørdag til jer i Valby 🙂

  5. Vil også gerne være med i konkurrencen om bogen! Skal snart flyve til USA og har hård brug for læsestof til turen. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s