Min dagbog

Sidder oppe sent – høj på kaffe og pålægchokolade og synes egentlig, de seneste dage i hobbit-familien har været en noget sær blanding af oplevelser:

På plussiden:

Megarart at blive hyldet på morsdag af nu stor datter, der gør det helt på egen hånd. (I stedet for af træt far, der skulle mindes om det af skrap mor, fordi hobbitten ikke kunne tale endnu – endsige gå og kravle). Fik morgenmad på sengen, havregryn med en virkelig ordentlig skudefuld sukker på, og pakker med små udklip og tegninger – og et af mine gamle makeup-spejle.

På minussiden:

Mindste hobbit falder og slår hul i hovedet mandag aften. Erfaren mor til to tjekker roligt meget blodigt sår…hm…(??!!!)…og tager på skadestuen! Venter i fem (!!) stive timer sammen med to andre rasende forældre til små tøflinger – også med hul i hovedet. (Et af de andre børn slår endnu et hul i hovedet under leg i skadestuens venteværelse!) Trods huller i kranier leger de tre små blodige hobitter ufortrødent videre med skadestuens livsfarlige legetøj. Efter fem og en halv (fu…..) time bliver vi kaldt ind, netop som vi havde lagt os i ske sammen (altså mindste hobbit og jeg – ikke mig og de andre forældre) på lånt hospitalstæppe på gulvet. Lillemusen bliver lappet sammen på kryds og tværs med lim og plaster og tager det som den kriger, hun er, uden at kny. Hjemme igen, midt om natten, æder jeg en pose (!) kammerjunker og sidder så sukkerhøj og speedet og venter på at kunne gå i seng.

På den neutrale side:

 • Har holdt hobitterne hjemme i dag for at vogte over mindste hobbits kranium. Is, fjernsynskiggeri og kys ad libitum.

Hvordan er jeres dage?

Billeder fra dage uden forbinding

Reklamer

5 thoughts on “Min dagbog”

 1. Av for den, Amrit. Håber mindste hobitten er klar igen:-) Lyder til gengæld dejligt med fejring på mors dag. Jeg blev ikke fejret af min hobbit – til gengæld bliver jeg for tiden overfaldet med MEGET våde og savlede kys (kindtænder på vej så ungen savler som et mindre vandfald) og det er jo dejligt.
  Mingus slog også hovedet i sidste uge, hvilket resulterede i knap så erfaren hysterisk mor med vagtlæge i røret( er dog glad for at jeg slap for 5 timer på skadestuen). Han er tip top igen, ingen hjemerystelse i denne omgang, men det skal jo tids nok nå at komme med den fart han har på.
  Kh Katrine

 2. Stod op kl. 6, sendte husbond mod de norske fjelde, spiste en (dog nybagt) bolle stående, fodrede børn, børstede børns tænder, klædte børn på, smurte børn ind i solcreme. Afleverede ældste afkom kl 8, yngste 8.15, kom 10min for sent på arbejde, havde været der i 15, da frit ringede at ældste barn var dårligt….havde åbenbart intet bemærket i morgenens tåger! Hentede barn kørte til klinik for at få maltrakteret ben endnu engang, tog barn med tilbage til job, ‘arbejdede’ med barn i skørterne da hun var rædselsslagen for anderledes udseende og agerende mennesker. Hentede yngste afkom kl 15, hjem og gik selv i bad for første gang i en uge med venstre ben mærkeligt strittende for at hindre plaskvåd forbinding, putte unger på sofaen med en is imens. Hygge, snakke og kysse i en time, aftensmad kokkereres (endnu engang fiskedeller), børnene leger nu lidt (med hinanden!!!), mor blogger og inden længe puttes det elskede afkom, dagen imorgen planlægges da babysittere er en manglevare og endelig kan mor smække langt fra lækre ben op og læse sidste tredjedel af månedens bog!!! Egentlig en rimelig gennemsnitsdag, i en vel egentlig rimelig gennemsnitsfamilie?

 3. Sikke en dag, Amrit! Og godt det ikke gik værre med hobitten :o)

  Stod op kl. 06.10, sagde godmorgen, nusse-hyggede med Stormen, der pr. definition ligger i vores seng hver morgen.. stod op, børstede tænder, ordnede nødtørftigt hår og smurte lidt krigsmaling i ansigtet for at forsøge at dække over de mørke rander og de spirende rynker. Fodrede barn, tog afsked med ægtemand/far, som jeg faktisk indser nu, at jeg knap nok ænsede i morgentravlheden, børstede tænder på barn, smurte solcreme på barn, pakkede taske til barn og mor og kørte barn i børnehave. Kyssede barn farvel, der allerede var i gang med at køre duplo-grisen på slagteriet. Ankom på arbejde i nogenlunde fornuftig tid, lagde alle arbejdsopgaverne i bunker (prioriterede), snakkede med eksmand, lagde arbejdsopgaver i nye bunker (prioriterede), tjekkede lidt mails, lidt kalender, holdt personalemøde, sørgede for at få lavet løn (folk bliver så sure, hvis de ikke får deres løn). Hentede Valdemusen i fritter, hentede Stormen i børnehave, så Pokemon sammen med drengene, imens jeg smurte boller til dem og tjekkede Facebook, proppede drenge i fodboldtøj, snakkede med ægtemand i telefon, proppede drenge i cykelhjelme, hjulrede afsted til fodbold, forsøgte ihærdigt at følge med i begge drenges fodboldtræning. Storkrammede Valdemusen farvel og vinkede til ham, da han kørte bort med sin far, kyssede ægtemanden farvel og ønskede ham god fodboldkamp. Cyklede hjemad igen, diskuterede rugbrød contra pizza til aftensmad med Stormen, tabte stort, men fik forhandlet mig frem til at det blev “fingerpizza”. Lavede fingerpizza med Stormen, imens jeg tømte opvaskemaskinen, kiggede misundeligt på, at Stormen spiste fingerpizza, imens jeg kunne indtage min dødssyge slankesuppe… badede Stormen, børstede tænder på Stormen, læste historien om løven, der tabte sine tænder for Stormen og kl. 19.50 sagde han godnat og sov trygt. Tjekkede arbejdsmails, tjekkede Facebook, læste uinteresseret avis, smsede med lillesøster, ordnede vasketøj, kyssede manden godaften og lyttede til mandens fodboldnederlag, snakkede med eksmanden og vil nu børste mine tænder og gå i seng og ligge i arm med ægtemanden, som jeg ikke har vekslet mange ord med i dag … hmm… jeg synes faktisk, at det har været en travl dag – og så har den jo ikke været mere travl end alle dage. Det er bare mit liv – og det er jeg faktisk både taknemmelig og lykkelig for :o)

 4. Skønne damer! Tak for jeres berigende og ærlige indslag! Er det ikke alligevel lidt vildt, hvor meget vi overkommer på en dag?! Hvor meget vi giver, arrangerer, bekymrer os og ordner? Vi agerer i en hverdag af kaos, stress og kærlighed og vil det ikke anderledes. Men det er saftsuseme vigtigt, at vi skaber os et frirum engang imellem til egenomsorg, ro eller bare stirren ud i luften. God dag fra mig til jer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s