Kære du – husker du dig selv?

I dag skal det handle om dig, kære travle kvinde; om du får brugt tid på din sjæl. Og der er ikke så meget hokus-pokus over det, som det måske kan lyde til. Det handler ganske enkelt om, at du skal huske at give dig selv et kulturelt pusterum engang imellem, og det er min ypperste opgave at minde dig om det igen og igen. Du har travlt, du er (måske) mor, du giver ihvertfald og deltager og engagerer dig dagen lang, men lige præcis nu skal du låne mig dit øre, når jeg fortæller dig, at du skal huske dig selv. Det er vigtigt. Du skal huske at mærke glæden ved blot at modtage, være den, der læner sig tilbage og bliver beriget. Og det gør du for eksempel ved at læse gode bøger, der giver dig ny energi og glæde; det, der rører dig og får dig til at mærke efter. Du skal have frisk luft, og det får du fra bøger, der er lavet med kvalitet og omtanke. Her får du tre bud, hvad enten du er til grin, gråd eller ro.

Grinet: Nynnes dagbog 1-4


Gråden: De skæbneløse af Imre Kertesz

Roen:  Ved vejen af Herman Bang

Reklamer

2 thoughts on “Kære du – husker du dig selv?”

  1. Hold da op en lækker side!! Hvis man kan nikke genkendende, til hele introen, tror du så, det er ved at være tid, til at tage imod dine tips?? ;o)
    Mange hilsner og tillykke med siden her!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s