Er du med? Månedens bog i maj

Kære læser.

Så starter læseklubben ‘Månedens bog’, hvor vi her på bloggen sammen vil læse Siri Hustvedts Sommeren uden mænd. (Fås billigst her.) Det sker i dit tempo, på din måde og uden hverken kultursnobberi eller smagsdommeri. Det er læseklubben for dig, der godt kan lide at læse, og som undervejs får en tanke, et spørgsmål, en idé eller en frustration, som du godt vil lufte. Når det, eller noget helt andet, sker, skriver du en kommentar under ‘Månedens bog’ øverst her på siden, hvor ‘Månedens bog’ vil være at finde som faneblad ved siden af  ‘Om Amrit’  På den måde får du mulighed for en læseoplevelse i fællesskab med andre, når det passer lige netop dig, uden at skulle være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Med andre ord: En fleksibel, fri og berigende læseklub.

Velkommen og god læselyst!

PS. Allerede nu må du meget gerne komme med forslag til næste måneds bog!

Reklamer

13 thoughts on “Er du med? Månedens bog i maj”

 1. Bogen er købt! Glæder mig til at komme igang….Skal nok følge op med tanker undervejs.

  Læste iøvrigt dit indlæg om Helle Helle i Informations tillæg Bøger d, 29 april. Rigtig spændende – håber det kan være med til at udfordre den ukritiske kategorisering af forfatterskabet; )

  Knus Katrine

 2. Jeg har netop bestilt bogen og hopper på så snart den er i hus. De skriver, at den forventede leveringsdato er d. 10.5., så der går måske lige en uges tid, før jeg er med. Hvor længe ventede du på den, Amrit?
  Jeg har nogle forslag:
  – Erlings “Hovedløs sommer” (man er vel på fornavn efter at ha´siddet så
  tæt i en lejlighed)
  – Én af Haruki Murakamis bøger (da jeg endnu aldrig har fået læst noget af
  ham og har hørt, at det er en fejl)
  – “Du som er i himlen” af Morten Sabro (fik den anbefalet for nylig)

  Det var bare nogle forslag – jeg bliver ikke ked af det, hvis det bliver noget helt andet (..så læser jeg bare ikke med ;-))

  1. Kære Malene. Jeg var nede og købe bogen i en boghandel, men der er no stress her i læseklubben – man er på, når man er klar! Og bogen kan jo stadig diskuteres i juni, hvis man har lyst – selvom vi læser en anden. Apropos juni – så er det super fine forslag, du er kommet med. Har heller ikke læse nogle af Murakamis bøger, og han skulle være en sand mester! Er også på de to andre. Vi må have nogle flere input, og så tager vi en afstemning. Og selvfølgelig bliver det et af dine – det er jeg sikker på;-)
   Knus

  2. Jeg er helt med på Erlings Hovedløs sommer. Så vil jeg gemme den til juni måned og have noget at se frem til – ellers sluger jeg den nu. Uden jer!
   (fint argument/trussel ikke?)

 3. Count me in!! Så snart den er erhvervet, altså. Helt naivt, tænker jeg at gå ned og købe den i en boghandel imorgen, men det kan måske ikke lade sig gøre, når nu Nis ligefrem skal vente på den??

  1. Kæreste Maria! Alletiders! Du kan sagtens gå ned og købe den, man sparer bare en halvtredser, når man køber den over nettet! Du kunne jo også ønske dig den til fødselsdag!
   Knus

 4. Min mor og jeg hopper også med på vognen….bogen er forhåbentlig snart på vej med posten:) Glæder mig – vi nåede jo aldrig liiiige til det der med at tale om litteratur dengang i mødregruppen….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s