Vil du læse med mig?

Kære travle kvinde!

Hvis du skal læse bare én bog i maj, så læs den sammen med mig. Sammen kan vi diskutere, græde, grine eller forarges, men en ting er sikkert; vi kommer aldrig til at gabe! Når din tid er sparsom og kostbar, skal det du læser (og jeg kan ikke understrege det nok!) være vedkommende. En bog kan være vedkommende på mange måder; den må bare ikke være tidsspilde. Fra 1.maj indfører jeg “Månedens bog” her på bloggen, og jeg vil gerne invitere dig til at læse med mig og jer andre på bloggen. Hver måned udveksler vi så løbende oplevelser, synspunkter og undren: Her hersker ingen smagsdommeri eller kultursnobberi, her siger vi det, som det er.

For at du kan nå enten at låne eller købe bogen, præsenterer jeg den allerede nu. Månedens bog i maj er den spritnye Sommeren uden mænd af Siri Hustvedt. Den fås billigst her. Vi tales ved 1. maj.

Dagens tip: Læs ord, der rykker og bevæger dig! Hvad det er, afhænger af dig, men det er et faktum, at velvalgte ord rører os. Her får du et fint eksempel på, hvad de rigtige ord kan gøre:

Reklamer

2 thoughts on “Vil du læse med mig?”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s