Frisk fra trykken

Jeg fik for nylig disse tre til anmeldelse, men da den sidste endnu ikke er udkommet og derfor ikke må anmeldes, får du her blot en omtale af dem.

  • Til de små: Billedbogen Da Fanden gik i fjorden af Peter Mouritzen og Pia Halse. Bogen handler om en dreng, som ikke skal på sommeferie, men da Fanden går i fjorden, stiger vandet, og alle dyrene fra zoo søger pludselig tilflugt hos ham. Udkom 23.4.11.
  • Til de lidt større (5-10 år): Sjove og frække historier for piger og drenge. En håndplukket samling af fem kendte fortællinger. En blanding af nye og gamle historier. Udkom 3.3.11.
  • Til de endnu større (fra 7 år): Mig og min papfamilie af Anja Hitz. Når mor får en ny kæreste, som har fem børn. En historie om den sammenbragte familie på godt og ondt. Udkommer den 29.4.11.
Dagens tip: Bøger er ofte en rigtig god måde at komme i snak med dit barn på, fordi fokus ligger udenfor barnet. Derfor er det alletiders gode idé at låne og læse bøger om det, der rør sig i dit barn netop nu. Uanset om det er fis og ballade eller de svære ting i livet.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s