Ferieblues og påskepris!

Uanset om du er en af dem, der ånder lettet op over igen at befinde dig på jobbet/studiet, hvor du kan drikke kaffe, uden at familiemedlemmer kræver din udelte opmærksomhed eller prøver at stoppe endnu en karrysild i halsen på dig – eller om du hører til dem, der føler en vis melankoli over at afbryde det nærvær, du dyrkede med familien i påskeferien, så er det uundgåeligt blevet hverdag igen. Og jeg har godter i posen til dig: 3 splinternye udgivelser:

  • Siri Hustvedts Sommeren uden mænd. En mand forlader sin midaldrende kone til fordel for en yngre model, og bruddet er skelsættende forfærdeligt.
  • Jonathan Franzens Frihed. En slægtskrønike udråbt til et mesterværk om det moderne USA. Om friheden til at vælge alt – undtagen sin familie.
  • Scarlett Thomas’ Vores tragiske univers. Om Meg, hvor alting går ad helvede til.
Jeg har fået de to sidstnævnte til anmeldelse og med en stram deadline og et sidetal på mellem 400-600, forsvandt jeg ofte ind i mine bøger i påskeferien, og prisen var som følger:
Storesøster og lillesøster “laver mad”!
Et køkkenbord, som ingen har gidet rydde op!
Storesøster og lillesøster hjælper hinanden med at spise ret så meget slik!
Dagens tip: Husk at unde dig selv en læsestund – også selvom det koster i oprydning og sukkerkåde børn! Det kan nogen gange ikke være anderledes.
Reklamer

2 thoughts on “Ferieblues og påskepris!”

  1. Skal helt sikkert have gang i hende Siri Hustvedt!!! Og hvor er de bare smæklækre de tøser, altså, lige til at spise….. Og faktisk synes jeg at det alligevel signalerer en vis form for overskud, at lade stå til og lade køkkenet sejle i en time eller to. At slippe kontrollen er oss’ en svær øvelse at mestre;)….

    1. Tak;-) Jeg tænker faktisk på, at vi skal læse Siri H’s nye roman sammen her på bloggen! Det kommer der et indlæg om. Jeg tror, kontrollen simpelthen må vige pladsen, før at vi kvinder kan bruge vores tid på sjove beskæftigelser!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s