Vil du med? Det er ovenikøbet gratis!

Allerførst, sorry til alle jer, der bor i Jylland og på Fyn, for dagens invitation er nok desværre kun realistisk, hvis du bor nær København. Her er der nemlig oplæsning nu på torsdag fra 20-23 i Skindergade, og se, hvem der er på programmet:

 •  Helle Helle (!!!) Need I say more!
 • Lone Aburas (skrev super sjov debutroman: Føtexsøen. Nu aktuel med Den svære toer)
 • Oversættere fra ‘Amerikansk samtidspoesi’
 • Josefine Graakjær Nielsen (kender hende ikke, men ved, at hun er saftig (!) lyriker)
 • Erling Jepsen – ja netop, ham med Kunsten at græde i kor!
Arrangementet er offentligt, og du skal sådan set bare tilmelde dig her, hvis du vil med! Jeg mødes med dig på Baresso på hjørnet af Skindergade og Strøget/Vimmelskaftet kl. 19, hvor jeg vil give en kort introduktion til aftenens oplæsere, så du føler dig godt klædt på til arrangementet. Skriv en kommentar, hvis du kommer.

Dagens tip: Nu er foråret og de lyse aftener over os, og det er på tide, at vi kommer ud af vinterhiet og ud i den kulturelle verden. Tag til litterære oplæsninger; den gode forfatter er ofte vidende, reflekterende og observerende – og værd at høre på! Tjek f.eks. dit lokale biblioteks liste over kommende arrangementer og hiv en anden travl kvinde med ud til lidt selvforkælelse.

Reklamer

11 thoughts on “Vil du med? Det er ovenikøbet gratis!”

 1. Lyder som et super arrangement Amrit, ville da godt lige ha været med hvis det ikke var fordi jeg desværre er på den forkerte side af bæltet, men hey alle i andre på den rigtige side Go Go Go..:)

 2. Jeg vil gerne med, Amrit.
  Det lyder som et SKØNT arangement. Dog kender jeg kun først -og sidstnævnte på listen, men det er vel ingen hindring for deltagelse. Du kan i øvrigt godt regne med, at der bliver stillet kritiske spørgsmål under den indledende indføring i forfatterskaberne 😉 Knus

  1. Kæreste Nis! Du skal være så velkommen! Men beder dig dog holde lidt igen med din kritiske røst – ved jo, hvor utrolig skarp en debattør du er!;-) (PS. Du kommer sikkert kun for den gode kaffes skyld!) Dejligt, Malene!

  2. Siger kaffetante nr. `mindst lige så afhængig som mig´:-D. Ja, frygt du blot lidt den debatterende Nis, der formentlig slæber debatten med videre til selve arrangementet – det kan gå hen og blive helt pinligt for dig, Amrit. Ser frem til torsdag i hyggeligt selskab 🙂

 3. Kære Amrit.

  Først vil jeg sige superflot – og inspirerende blog. En god blanding for både voksne og børn. Jeg sendte linket til min mor, der netop efterlyste litteratur til et barnebarn på snart ti år ” Hvad læser man egentlig i den alder?” spurgte hun, og jeg tænkte straks at der måske var råd at hente hos dig; )

  Jeg regner med at komme på torsdag – glæder mig til en endnu en aften i litterært selskab.

  KH Katrine

  1. Tak, Katrine! Håber din mor fandt noget. Der er en læser, der har efterlyst en liste over de bøger, som jeg har anmeldt/omtalt, som man kan gå ind på og hente inspiration. Det er på tegnebrættet! Glæder mig til vi ses på torsdag!
   Kh Amrit

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s