Husker du at holde fri? Lav en læsekrog!

Kære travle kvinde. Glasset er halvt fuldt: der er stadig halvdelen af de skønne påskefridage tilbage! Men! Husker du også at slappe af? Ærligt? Ellers er det nu, du må i gang med at kreere dig din egen læsekrog. Som den kloge kvinde Vivi skrev, så har børnene egne værelser, og manden har et pc-hjørne – er det så for meget forlangt, at jeg får et læsehjørne? Nej da! Her får du lidt inspiration fra billeder, jeg har lånt rundt om på nettet (holder du curseren over dem, kan du se, hvor de er lånt fra). Det behøver overhovedet ikke at være et tidskrævende eller dyrt projekt; billederne kan jo efterlignes med det, man har. Se med her:

Dagens tip: Lav et læsehjørne, der indbyder til ro og fordybelse. En madras med gode puder kan gøre det, ellers er en stor sækkestol eller en god lænestol, en lille reol, et lille bord eller en tallerkenrække også bud på, hvordan det kan gøres nemt og hurtigt. Både til dig og til børnene. Husk en god lampe!

Reklamer

5 thoughts on “Husker du at holde fri? Lav en læsekrog!”

  1. Tak for inspiration til læsehjørne, Amrit 🙂 Jeg har allerede udpeget hjørnet, hvor jeg skal have min stol, mit bord og mit pusterum.
    God påske til dig og dine. Og endnu en gang tusind tak for denne pragtfulde blog.

    1. Også mig – min egen læsekrog holder ikke helt. Har fundet ud af, at jeg læser bedst, når jeg ligger ned. Må have mig en fed briks af en art! Eller bare en madras…!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s