Hvad skal vi lave?

I påsken er det som regel ikke noget problem at finde på noget at lave med ungerne; påskeharen kommer forbi, og der skal findes påskeæg. Der skal males æg og spises påskefrokost. Men nogen gange kan det knibe med opfindsomheden, og så må der lidt inspiration til. Dagens to bøger Krudtugler og kanelsnegle og Rollinger og roulader af Sif Orellana kan jeg på det varmeste anbefale, hvis du mangler idéer til weekendsjov, børneboligen, hverdagsmad, fødselsdagsmad- og lege og alt muligt andet mellem himmel og jord. Her er der alt fra madopskrifter, skabeloner og tips til mors velbefindende til aktiviteter inddelt efter årstider, julekalendere og kreative aktiviteter. De er super gode, når du ikke har tid til at lave den store research, men har brug for hurtig inspiration, og de tager også hensyn til den knappe tid, der er i mange børnefamilier. Billederne er flotte, og Sif bruger sig selv og sin familie som modeller. Vedkommende og lækre bøger med ting, der ikke er svære at lave. Og ikke alt for politisk korrekte;-)

Dagens tip: Køb kombinerede opskrifts-, aktivitets- og årstidsbøger. Så behøver du kun lede ét sted efter det gode forslag!

Reklamer

3 thoughts on “Hvad skal vi lave?”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s