Blændende Blendstrup!

I dag vil jeg præsentere dig for et super godt forfatterskab! Mød: Jens Blendstrup! Han er hylende morsom! Og så skriver han usandsynligt godt;  levende, ligetil, præcist og med sans for detaljerne. Karakterne er skægge, underlige, ærlige og desuden ofte hentet fra Blendstrups eget liv. Historieren handler tit om vanvittige ting midt i hverdagen. I stedet for at skrive så meget mere vil jeg lade bøgerne tale for sig selv:

“Søn! Hvis du absolut skal flæbe bedes det foregå i køkken på afstand af fjernsyn”. Fra Pludselig flæben.

“Danmark har tabt 1-3 til Sverige. Og Gud har låst Gerd Lillian inde i redskabsskuret. Det er hendes skyld.” Fra Gud taler ud. (Gerd Lillian er Guds svenske kone). (Gud= Leifs far Uff).

“Uff får det samme, som han plejer, i gave. Noget perikumekstrakt og en flaske apotekersnaps med gotiske bogstaver på og så en bunke underbukser til et år af Gerd. Nalle og Leif får det samme af deres far. En lommelærke hver, fyldt med cognac og med små glas af metal på skruelåget. Nalle får også en karton smøger. Leif får pibetobak.
– Lad os prøve vores fine gaver af, siger Uff.” Fra Bombaygryde.


Dagens tip: Læs Jens Blendstrup, hvis du vil underholdes af god litteratur med humor og skjulte, skarpe kommentarer til vores allesammens hverdag.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s