Tag på biblo!

Her kan du nemlig få en (tiltrængt) stund for dig selv, mens børnene leger: Når den første begejstring har lagt sig, kan børnene kigge i bøgerne, lave puslespil eller lege, mens du lister af sted efter en god bog. Sæt dig i børnebiblioteket, så børnene kan se, du er i nærheden og prøv at lade dem være. Og vent bare med at rydde op!

Dagens (bog)tips:

Kig efter disse små perler til både piger og drenge:

  • Til de små: Bøger med fotografier er altid et hit – både af ansigter og ting. Og der er heldigvis kommet nye til, hvor tingene rent faktisk ligner noget nutidigt!
  • Til de lidt større: ”Når lillebror er lille, indtil det er stort at være stor” af Mette Egelund Olsen. Her sættes spot på følelsen af uretfærdighed, men også på de fordele, der er både ved at være stor og ved at være lille.
  • Til de større: ”Drageherren” af Josefine Ottesen: Fantasy, kærlighed, krig, ondskab – og flotte illustrationer. Serien er let at læse for den lidt øvede.
  • Til de store: Piger: “Fyre og flammer” – serie af Cathy Hopkins om piger, veninder, kærester og pubertet. Drenge og piger: Jørn Jensens gyserserie “Koldt blod”. Se desuden denne super, aldersopdelte liste for bøger til drengene.

Reklamer

4 thoughts on “Tag på biblo!”

  1. Altså, mit problem er, at jeg får lyst til at investere i samtlige børnebøger du giver smagsprøver på!! Det kunne blive lidt dyrt i længden;)….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s