Jeg er interesseret i dig!

Så har bloggen været i luften en hel uge, og der har været over 1200 besøgende! Det skal da fejres! Og du kan vinde! For lige netop du er en af de mange besøgende, og det er jeg så taknemlig for! For at jeg kan give dig endnu mere af det, som du har brug for at vide, kunne jeg rigtig godt tænke mig, at du svarer på to spørgsmål. Så er du nemlig med i kapløbet om at vinde den splinternye kagebagebog fra søde Rosa fra Rouladegade.

Her er der ingen præstationsangst; alle kager er, bogstaveligt talt, mere eller mindre skæve, fordi børnene har fundet på formen på dem, og så er de rimelig anti-kernesunde;-) Billederne er flotte, og bogen kan derfor også fint bruges som godnatlæsning for dit barn, fordi den er sjov at kigge i. Så ikke flere fødselsdage med den sædvanlige klassens-time-kage, men frem med traktorkagen eller linedanserinden (også dig uden børn!) eller bliv inspireret til din egen slags. Skriv i kommentarfeltet og vær med. Og fordi jeg ved, I er travle: Et ord eller to er nok! Det, du skal svare på er:

1) Hvad får du ud af bloggen?

2) Hvad kunne du tænke dig mere af?

Se med på lørdag, om det er dig, der har vundet.

Kærligst Amrit

Reklamer

5 thoughts on “Jeg er interesseret i dig!”

 1. 1.) Du får mig til at trække på smilebåndet med din dejlige humoristiske skrivestil og jeg bliver lidt inspireret der er MUST read – så jeg gemmer alle guldkornene…:)

  2.) Hvad giver man en Tween – pige på 10 år der var vild med bogen “tretten” pg synes det er kedeligt at få tøj i fødselsdagsgave og er ved at gå fra barn til teenager (allerede) Er der ikke en serie a la Carla og Katrhine som jeg endnu ikke har opdaget jeg kan give pigebarnet???

  Altså svar på spørgsmål 2. Dejligt hvis man kan stille alle spørgsmål og få svar. Gerne flere billeder links om du vil eller inspiration til leg med grafik fx.

  Så bad du om tips om børnevenlige biblioteker…hvis der er et bibliotek som jeg meget gerne vil besæge så er det Hjørring Bibliotek…SUPER fedt

  http://www.bibliotekerne.hjoerring.dk/Hjoerring-Bibliotekerne/Billedgalleri/Hjoerring-Bibliotek.aspx

  Håber du kan bruge inputtene..:)
  Kram Merethe

 2. 1) Velskrevede indlæg, der rammer ned i den hverdag, jeg selv har.
  2) Politisk U-korrekte tips til børnefamilier

 3. 1. En lille bid af dit smitsomme og sorgløse syn på livet, hver dag!
  Bøger som man kan relatere sig/sine til, og som er til at komme i nærheden af
  prismæssigt.
  2. Et (fo)rum hvor man kan diskutere den læste litteratur med sine medsøstre.

 4. 1) Synes siden er genial! Jeg skal ikke læse anmeldelser her og der og allevegne, for at finde ud af hvilken ny litteratur, der er på markedet. Når der kommer nyt (Fx som i dag fra Helle Helle!!! ELSKER Helle Helle!!!), ja så får jeg det at vide med det samme. Så dejligt 🙂
  2) Hmm… Nu er det hele jo ret nyt, men måske med tiden et index over den litteratur, der har fundet vej til din side. Måske inddelt i børne-/ungdoms-/voksenlitteratur? Så man på den måde kan gå tilbage og få ideer til ens næste køb.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s