Så finder I hinanden lidt igen

Kender du det: Nogle dage har du bare ikke mere overskud. Der bliver skældt lidt mere ud, aftensmaden er en flad rugbrødsmad, og du forsøger at lægge englebasserne i seng en smule (!) tidligere end normalt, så du kan æde deres påskeæg. Det er okay! Især hvis du slutter dagen af med lige på falderebet at få dig et godt grin sammen med dit barn. At læse en historie sammen skaber nærvær, at grine sammen skaber dobbelt nærvær – så tag lige og læs denne lille historie sammen med dit barn på en af de der dage, og jeg lover dig, at du selv kommer til at trække på smilebåndet:

Smagsprøver fra Odas historie af Thomas Winding (ja, ham  med stemmen fra vores barndom):

Dagens tip: Læs og grin – det tager toppen af stressen, og et godt grin kan en historie give dig! En historie bringer desuden nærværet tilbage mellem dig og dit barn efter en dårlig dag. Det er sgu’ da en god grund til at læse! Sammen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s