Hvor der er hjerterum, er der husrum…

Et par af grundene til, at vi er mange børnefamilier, som ikke tilbringer super megen tid i boghandlerne, er selvfølgelig, at vi har travlt, men sørme også fordi, at vi faktisk ikke rigtigt kan være der med vores børn. Hvis børn skal synes bøger er interessante, nytter det ikke, at der ikke er ordentlig plads til dem i vores boghandler. Og med plads mener jeg: sækkestole til at ligge og læse i, læseeksemplarer der tåler en fedtet barnehånd, plads til at tage skoene af, ørebøffer og lydbøger til fri afbenyttelse og bøger i børnehøjde – også til de helt små. Og måske endda en kaffeautomat til mor! Igen må jeg nævne Barnes & Nobles i New York, hvor dette allerede er en realitet. Desuden er det også ret så vigtigt, at vi forældre har mulighed for at købe bogen tilbedsteveninden og os selv i ro og fred.

Derfor blev jeg dødglad, da jeg forleden var et smut forbi Politikens Boghal på Rådhuspladsen og spottede dette lille hjørne, som forhåbentligt er en del af en gryende tendens:

Dagens tip: I dag skal vi tippe hinanden: Hvis du kender til en boghandel – uanset hvor du bor – som er børnevenlig, så skriv det endelig i kommentaren, så dine medkvinder og deres børn kan få glæde af det!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s