Hip hip hurra!

Jubii, så er det allerførste blogindlæg i luften! Jeg har sat champagnen frem og også et glas til dig, kære læser. Så kom og vær med til at fejre åbningen sammen med mig. Som det allerførste byder jeg naturligvis på lidt mundgodt til mor og barn – nemlig Jakob Martin Strids Den skaldede mand. Jeg lover dig et godt grin! (Læg mærke til de små vildt sjove detaljer, f.eks. portrætterne på væggen af de siamesiske tvillinger i den første historie). Og så har jeg netop fået Helle Vincentz’ nye kriminalroman til anmeldelse, som jeg har glædet mig til. Jeg skal nok give min vurdering videre til dig, når jeg har læst den. Til slut på denne festdag får du dette tip:

Dagens tip: Hvis du er travl og ikke har megen tid til at læse, så kast dig over de mange gode noveller, der er på markedet. De er hurtigt læste og giver ofte stof til eftertanke. Jeg er fuldstændig vild med Charlotte Weitzes Det hvide kvarter, som du kan læse mere om her.

Reklamer

14 thoughts on “Hip hip hurra!”

 1. Amrit! så er du i luften og højtflyvende. Stakkels børn, de bliver vist lidt belæste 😉 Håber du har det godt og ønsker dig og familien det bedste!

  Sten

 2. Kære Amrit.

  Hvor ser det godt ud – rigtigt godt gået!
  Glæder mig til at følge med og tilføjer fluks min mailadresse, så jeg kan se, når der er nyt på siden.
  Ha´en skøn dag ven.
  Knus Nis

 3. Hej Amrit,

  Tillykke, super godt gået 🙂
  Glæder mig til at følge med i dette vidunderlige og absolut uundværlige univers.
  Held og lykke :O)

  Knus Marianne

 4. Sejt Amrit.
  Jeg er vild med din ‘mission’, der passer som fod i hose på min hverdag. Er TRÆT af Postmand Per (det er Otto vist også), TRÆT af lorte-muldvarpen og TRÆT med træt på af Emil fra Lønneberg (i den der afskyelige tegninge-udgave, som er så langt fra Astrid Lindgrens sproglige finurligheder).

  Så hit me med god og sjov børnelitteratur – også for voksne! AM READY!

  1. Kære Lone med det über-lækre hår! Ej, hvor fedt, at du er på idéen – jeg har det på præcis samme måde! Skal gøre mit ypperste for at levere sjov højtlæsning!

 5. Det er jo simpelthen SÅ sejt, søde Amrit. Har allerede meldt mig som abonnent, så jeg husker at følge med. Glæder mig meget til at følge dig her….og så må vi vist snart finde tid til en kop kaffe in real life 🙂
  Pøj pøj med det hele.
  Kh Katrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s